Pyssel när du fått barn

Pyssel när du fått barn

Är du en kreativ person blir ditt pysslande sannolikt påverkat om du får ett barn – det är ju en så livsomvälvande händelse. Att vilja uppmärksamma ett barns födelse är inte konstigt alls utan något människor gjort i alla tider, även om det sett ut på olika sätt. Med en personlig födelsetavla kan du få ett fint minne för både dig, din partner och ditt barn.

Skapa ett hem för ditt barn

I stort sett allt påverkas när du får barn, så att förändra hemma i samband med det kan kännas helt logiskt. Det är ju inte längre bara ditt hem och din eventuella partners hem utan också ditt barns. Genom att skapa en personlig födelsetavla hamnar barnet automatiskt i centrum och det får en självklar plats även i inredningen. Även praktiska saker kan ju behöva fixas och finnas med i inredningen, för att ditt barn ska kunna må bra och för att du och din partner ska kunna ta hand om det på bästa sätt. Förmodligen har ni redan satt in ett skötbord, skaffat en vagga eller barnsäng, och sett över vad mer babyn kan behöva. Är du pysslig kan du inspireras av de IKEA-hack andra gjort, för att du ska kunna få till en egen stil samtidigt som du får praktiska möbler som passar i ditt hem. Du kan också hitta billiga lösningar om det finns behov av det, som att tillverka en egen AC för de riktigt varma dagarna.

Att göra det ombonat

Även om det praktiska är viktigt ska du inte glömma det estetiska. Både ni vuxna och ditt barn ska kunna trivas och känna att det är ett ombonat och tryggt hem. Kanske önskar du en annan stil, andra färger eller andra inslag i inredningen nu när du förändrats av att föda barn. Att komplettera en personlig födelsetavla med att inreda med ditt pyssel kan då vara ett sätt både att uttrycka dig, göra de förändringar du önskar, och att lära känna den nya versionen av dig själv. Kanske behöver du lite tid för det, eftersom du inte längre är den du brukade vara.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

dante