Inred med ditt pyssel

Inred med ditt pyssel

Många pysslar för att de tycker det är roligt och lägger sedan undan pysslet i en låda. Det många glömmer bort är att det finns stora möjligheter att använda sitt pyssel istället för att låta det ligga och damma. Du kan till exempel använda ditt pyssel till att inreda ditt hem. I det här inlägget får du tips på hur du kan använda de saker du skapat själv till att inreda ditt hem.

Rama in ditt pyssel

Om du tycker om att scrapbooka eller skapa pappersfigurer kan du använda det i din inredning genom att rama in dem och hänga upp dem på dina väggar eller låta dem stå i en bokhylla. Det gör att ditt hem kommer att bli mer personligt och att dina verk får den plats de förtjänar och kan stå på display. På så sätt kan de som besöker dig se att du är kreativ och är duktig på det du gör. Det finns ramar i olika färger, storlekar och i olika material. Du kan köpa ramar i de butiker som finns online, eller i någon av de fysiska butikerna.

Skapa din egen inredning

Förutom att du kan inreda med pyssel du redan gjort kan du även skapa din egen inredning. På internet och på pysselforum kan du se att det finns oändligt många sätt att skapa din egen inredning. Du kan till exempel skapa dina egna ljuslyktor eller skapa härliga vimplar att hänga upp i taket.

Du kan också välja att skapa ditt eget pyssel och inreda ditt hem efter olika årstider. Det finns en hel del pyssel du kan göra och inreda ditt hem med kring jul. Till exempel olika tomtar, änglar och snöflingor du kan göra själv för att inreda ditt hem med ett jultema. Du kan också skapa pyssel att inreda ditt hem med efter varje årstid. Till hösten är det fint att ta in fina löv och pynta dem och sedan hänga upp i ditt hem eller låta dem ligga på bordet under dina ljuslyktor. När våren och solen börjar att komma är det vanligt att man blir inspirerad av naturen och gör olika sorters pyssel. Till exempel blommor som även de funkar att inreda ditt hem med.

Hitta inspiration

Om du är osäker på vad du ska göra för pyssel till ditt hem som du sedan kan inreda med är internet en riktig guldgruva när det kommer till att hitta inspiration. Det finns hemsidor och forum där pysselälskare samlas och delar tips och idéer. På Facebook finns det en hel del olika grupper du kan gå med i där du kan få tips, råd och inspiration. Instagram är också ett bra exempel på ett socialt medium där du kan hitta inspiration. Sist men inte minst har vi Pinterest. Pinterest är en digital anslagstavla där du kan samla inspiration i olika mappar. Där hittar du massor av pyssel du kan göra.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

dante